duminică, 25 noiembrie 2012

Filme aparute in 2013

Filme Online 2013


Warcraft 2013

O ecranizare epica de gen fantezie/aventura bazata pe unul dintre cele mai populare serii de jocuri video.Povestea este preluata din Warcraft III ,continuata pe World of Warcraft si are la baza un mit creat de cei de la Blizzard care a inebunit lumea gaming-ului timp de mai bine de un deceniu. Povestea se bazeaza pe lupta dintre doua lumi diferite, doua specii diferite.
Comunicatul celor de la Blizzard nu dezvăluie nici un fel de detaliu concret despre film, însă New York Times prezice că vom avea parte de o producţie de calibrul trilogiei "Lord of the Rings"! De va fi sau nu aşa ramane sa vedem dar cum stim ca Blizzard Entertaiment a scos numai titluri de un real succes pana acum in lumea jocurilor, practic cele mai de succes si cele mai renumite / calitative jocuri / universuri create vreodata (Warcraft, Diablo, Starcraft), trebuie sa ne asteptam si la o capodopera cinematografica.

Gravity 2013
Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.

Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Mud 2013
Mud urmăreşte prietenia dintre un evadat şi un băiat de 14 ani. Acesta din urmă îl ajută pe evadat să găsească adăpost pe o insulă din Mississippi, unde se va ascunde de poliţie şi de vânătorii de recompense, ajutându-l să se reîntâlnească şi cu iubita lui, Juniper.

Jeepers Creepers 3: Cathedral 2013
Trish Jenner este mama adolescentului Darry, tânăr ce şi-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu 23 de ani. 
Trish are coşmaruri curente, groaznice, în care fiul ei suferă aceeaşi soartă ca şi fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică şi bogată, îşi promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.

Filme Online Subtitrate 2013


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu